DLIMI is now Signum

X

Join our Advanced Market Research team

Kvalitativ/kvantitativ studentermedhjælper søges til rådgivningsvirksomheden Signum – fokus på sundhed og Life Science

Bliv en del af et team der gennem kvalitative og kvantitative markedsundersøgelser rådgiver kunder indenfor Life Science/pharma.

Hos Signum rådgiver og servicerer vi kunder indenfor Life Science vha. databaserede indsigter, statistik, skræddersyede analyser og rådgivning. Denne opgave varetages af en lang række medarbejdere med en bred portefølje af faglige baggrunde. I teamet Advanced Market Research (AMR) arbejder vi specifikt med rådgivning vha. kvalitative og kvantitative metoder. Teamet består lige nu af fem rådgivere med baggrund i kommunikation, antropologi, etnologi og psykologe, og det er her, du har mulighed for at bruge dine analyseevner og tilegne dig erfaring med kommerciel rådgivning som studentermedhjælper.
Vi tilbyder et spændende og udviklende studiejob i en videnstung branche med mulighed for at deltage i arbejdet med at sælge og drive kundeprojekter indenfor Life Science.

Dine arbejdsopgaver

Som studentermedhjælper er din vigtigste opgave at supportere rådgiverne i AMR i deres daglige projektorienterede arbejde. Du kommer til at indgå i forskellige kundeprojekter og -samarbejder, hvor der er mulighed for løbende sparring på opgaver og udvikling af dine kompetencer.
Dine arbejdsopgaver vil inkludere, men er ikke begrænset til:

 • Deltage i gennemførelsen af kvalitative og kvantitative markedsanalyser (interviews, spørgeskema, fokusgrupper mv.) – fra feltarbejde til afrapportering.
 • Support til at udarbejde interviewguides, spørgeskemaer, rapporter og præsentationer til kundeprojekter.
 • Udarbejde PowerPoint-slides inkl. modeller og illustration af indsigter.
 • Hjælp med koordination og projektledelse af kundeprojekter.
 • Forefaldende projektarbejde inkl. desk research.
Din profil

Du er drevet af din faglighed (samfunds- eller humanvidenskabelig) og trives i projektarbejde – både sammen med andre og alene. Derudover besidder du gerne:

 • Kvantitative analysekompetencer/erfaring (spørgeskema) – enten fra studiet eller relevant studiearbejde.
 • Kvalitative analysekompetencer/erfaring (interviews, fokusgrupper, feltarbejde o.lign.).
 • Interesse i sundhedsvæsenet og/eller lægemiddelindustrien.
 • Nysgerrighed og interesse i at generere nye indsigter for kunder og arbejde som rådgiver.
 • Proaktivitet og samarbejdsvillighed.
 • Erfaring med brug af PowerPoint til formidling.
 • Studiejoberfaring fra markedsanalysebranchen foretrækkes men er ikke en forudsætning.
 • Vi forestiller os, at du læser antropologi, technoantropologi, etnologi eller sociologi, og er på 5./6./7. semester.
Jobbet tilbyder

Du bliver en del af et miljø, der hjælper virksomheder indenfor Life Science med at realisere deres potentiale til gavn for patienter og samfund. Hos Signum spænder vores profiler og baggrunde bredt, så der er rig mulighed for tværfagligt arbejde og inspiration. Udviklingsmulighederne er gode, og der er fokus på faglig sparring og personlig vækst.
Arbejdstiden vil være 10-15 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet begge veje, der tager hensyn til eksamener og studietravlhed men også kan kræve lidt flere timer i travle perioder hos Signum.

Om Signum

Signum beskæftiger en blanding af konsulenter, specialister, analytikere og data scientists, og her er plads til diskussioner og sparring på tværs af fagområder. Vi har til huse i Life Science Huset og er en del af Lif-koncernen (brancheorganisation for de forskende danske og udenlandske lægemiddelvirksomheder i Danmark). Dermed vil du komme tæt på både industri- og den politiske udvikling indenfor sundhedsområdet.

Interesseret?

Vi læser ansøgninger og inviterer løbende til samtale og derfor beder vi dig indsende dit CV og ansøgning hurtigst muligt til chefrådgiver Amanda G. Hertz, agh@signumlifescience.com. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Amanda i dagtimerne på tlf. 31654986.


Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser. I Lif-koncernen herunder Signum ønsker vi at afspejle det danske samfund og opfordrer alle til at søge uanset køn, alder og baggrund. Vi er også gerne fri for foto samt oplysninger om køn og alder.


Ansøgningsfrist: 28. juni 2024. Jobstart august/september 2024.
Arbejdssted: København

Amanda G. Hertz, employee at Signum, Senior Consultant Advanced Market Research

Amanda G. Hertz

Chief Advisor Advanced Market Access


agh@signumlifescience.com

+45 31 654 986